Lisää tuotekuvaus, josta on hyötyä asiakkaalle. Kerro tuotteen ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka saavat asiakkaan haluamaan tuotteen. Kirjoita oma tekstisi ja muotoile se kaupan asetuksissa Tyyli-välilehdellä.

PALVELUT

2D-piirustukset

Piirrämme 2D-piirustuksia rakennuskuvista ja erilaisista tarvikeosista. Piirustuksiin sisältyvät osakuvat, leikkauskuvat, osaluettelot, loppukokoonpano ja tiedostot cnc-koneeseen.  

 

3D-mallinnus

3D-mallinnuksia teemme sekä rakennus- että tuotepuolelle. Tuotteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa tai valmiista kuvasta piirtäen 3D-malliksiMallinnuksista saa tiedot työstämiseen cnc-koneelle sekä kaikki tarvittavat piirustukset kuten kokoonpanokuvan, leikkauskuvan ja mahdollisen osaluettelon.

Tuotannon suunnittelu

Meillä on pitkä kokemus tuotannonsuunnittelusta ja sen kehittämisestä. Vahvuutena on etsiä tuotannosta mahdollisia heikkouksia, eli niin sanottuja pullon kauloja. Tämän jälkeen keskustellaan asiakkaan kanssa mahdollisista ongelmista ja tehdään suunnitelma parannusvaihtoehdoista. Oikean vaihtoehdon löydyttyä kustannuksenne laskevat ja läpimenoajat lyhenevät.